SOSyal Lezzet Platformu

hardal” kelimesi için 0 sonuç bulundu.

.

Calve Dört Dörtlük

Alıştığınızdan 4 kat daha lezzetli, sıradışı bir sandviç.

Calve Dört Dörtlük
Calve Dört Dörtlük
Hazırlanma süresi 20 dakika
Zorluk derecesi ***
Servis adedi 4-6 kişilik


Malzemeler:

  • Sandiviç ekmeği
  • 2 ad. tavuk jambon (dilim)
  • 2 ad. dana jambon (dilim)
  • 1 ad. domates (dilimlenmiş)
  • 4 ad. kornişon turşu (dilimlenmiş)
  • 4 yaprak kıvırcık salata
  • 2 yk. Calve Light Mayonez
  • 2 yk. Calve Sarımsaklı Mayonez
  • Calve Acılı Ketçap
  • 1 çk kekik
  • 1 ad. taze soğanın yeşil sapı (kıyılmış)
  • Tuz

Yapılışı:

Kasede Calve Light Mayonezi, Calve Sarımsaklı Mayonezi, kekiği, kıyılmış taze soğan sapını ve tuzu bir çatal yardımıyla iyice karıştırın. Zeytinli sandviç ekmeğini yatayına 4 ad. eşit aralıklar ile ekmeği diğer ucundan ayırmadan kesin. Hazırladığınız Calve Sostan her kata sürüp üzerlerine en son olarak Calve Ketçap koyup bıçakla Calve Acılı Ketçabı sosun üzerine yayın. Sandviçin 2 katına tavuk jambon, diğer kalan katlara ise dana jambonu yerleştirin. Daha sonra kıvırcık salata yaprağı, dilim domates ve dilim kornişon turşusu ve kiraz domates ile süsleyip servis edin.